1 κοτόπουλο
2-3 κρεμμύδια ξερά
3 καρότα
4 κουταλιές αλεύρι
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
Αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, δάφνη, σκόρδο
6 πιπεριές όποια χρώματα θέλουμε
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το κοτόπουλό μας σε μερίδες και το βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το κρασί, τα καρότα κομμένα σε φέτες και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα να σταθούν όλη τη νύχτα στο ψυγείο για να μαριναριστούν. Την επόμενη μέρα σε ένα βαθύ τηγάνι ή φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και εκεί σοτάρουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές του. Κατόπιν προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι ανακατεύοντας καλά. Προσθέτουμε το κρασί της μαρινάδας και τα μυρωδικά μας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κοτόπουλο κρασάτο να σιγοβράσει με καπακωμένο το τηγάνι. Κόβουμε τις πιπεριές μας σε λωρίδες. Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο προσθέτουμε τις πιπεριές και μαγειρεύουμε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και να γίνει παχιά.