Υλικά:
1 κοτόπουλο
2-3 λεμόνια
1 μεγάλο κρεμμύδι
Χυμό ντομάτας
Λίγη ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τις μερίδες κοτόπουλου και τις λεμονίζουμε. Περνάμε από το τηγάνι τις μερίδες μέχρι να κοκκινίσουν εξωτερικά. Σε μια κατσαρόλα, σωτάρουμε ελαφρά ένα μεγάλο κρεμμύδι. Τοποθετούμε τις μερίδες κοτόπουλου και ρίχνουμε το λάδι από το τηγάνι. Προσθέτουμε χυμό τομάτας, λίγη ρίγανη και σιγοβράζουμε. Στο τέλος δένουμε το φαγητό με αυγολέμονο. Συνοδεύεται με μυζηθρωμένα μακαρόνια.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βούλα Τσολάκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.