Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλου φιλέτο σε κύβους
2 ντομάτες φρέσκες
1 1/2 κιλό ελιές
Πάπρικα
2 κρεμμύδια ξερά
Ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο κρασί
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές του. Το σβύνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, την πάπρικα και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε τις ελιές να φύγει η άλμη, τις σουρώνουμε καλά και τις προσθέτουμε στο κοκκινιστό κοτόπουλο να πάρουν βράση. Μόλις η σάλτσα μας δέσει το κοκκινιστό κοτόπουλο με ελιές είναι έτοιμο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.