1 μεγάλο φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
Τυρί σκληρό (γραβιέρα, κεφαλοτύρι κτλ)
3 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
Ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
Βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Κόβουμε το φιλέτο μας κατά μήκος (ή ζητάμε από τον χασάπη μας να το κάνει). Στη συνέχεια το χτυπάμε με το ειδικό σφυρί πάνω σε ξύλινη επιφάνεια ώστε να μαλακώσει και να ανοίξει. Κόβουμε το τυρί μας σε μπαστούνια μήκους και πάχους αντίχειρα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Απλώνουμε το ένα κομμάτι του φιλέτου και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε λίγο μετά την στενή άκρη του ένα μπαστούνι από τυρί και λίγο βούτυρο και τυλίγουμε από τη στενή πλευρά του φιλέτου προς την φαρδύτερη φροντίζοντας όσο μπορούμε να κλειστεί καλά το τυρί μέσα.
Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με τα ψίχουλα του ψωμιού. Βουτάμε κάθε ένα από τα φιλέτα κοτόπουλου στη φρυγανιά, στη συνέχεια στο αυγό, και ξανά στη φρυγανιά.
Αφήνουμε τα φιλέτα μας για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξουν. Τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε το κοτόπουλο Κιέβου όσο είναι ζεστό.