2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
2 κεφαλάκια μοτσαρέλα
2 ντομάτες
4-5 κουταλιές σάλτσα πέστο βασιλικού
250ml κρέμα γάλακτος
Φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
Λίγη παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Χωρίζουμε στα δύο το κάθε φιλέτο ώστε να γίνουν συνολικά 4 κομμάτια. Κόβουμε το κάθε κομμάτι κάθετα (4-5 βαθιές χαραγματιές) χωρίς να φτάσει το μαχαίρι μας μέχρι κάτω και να τα ξεχωρίσουμε. Κόβουμε σε φέτες τη μοτσαρέλα και τις ντομάτες μας (υπολογίζουμε τις φέτες ανάλογα με τις χαραγματιές που κάναμε). Σε ένα πυρέξ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και με ένα κουταλάκι ρίχνουμε διάσπαρτα την σάλτσα πέστο σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Βάζουμε στις τομές του κοτόπουλου ροδέλες με ντομάτα και βασιλικό εναλλάξ με μοτσαρέλα και βασιλικό. Τοποθετούμε τα φιλέτα στο πυρέξ και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε κοτόπουλο καπρέζε.