Υλικά:
1 κοτόπουλο
350 γρ. τυρί φέτα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε μέσα έξω. Σε ένα μπωλάκι θρυματίζουμε 200 γρ. φέτας και την ανακατεύουμε με το σκόρδο και τη ρίγανη. Κατόπιν γεμίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα αυτό και το ράβουμε. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει με καπακωμένη κατσαρόλα. Λίγο πριν γίνει ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα θρυματισμένη και συνεχίζουμε το βράσιμο για λίγο ακόμη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.