1 μεγάλο κοτόπουλο σε μερίδες
1 1/2 κιλό κυδώνια
1 1/2 κιλό κάστανα
3 κρεμμύδια ξερά
2 πιπεριές
150ml κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πρώτα από όλα βράζουμε τα κάστανα και στη συνέχεια τα καθαρίζουμε προσπαθώντας να βγουν ολόκληρα ή σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέχρι να πάρουν χρώμα και ρίχνουμε το κρασί. Προσθέτουμε και τα κυδώνια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια, τα κρεμμύδια μέτρια χοντροκομμένα, τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν για λίγο όλα μαζί. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζοντας την κατσαρόλα. Λίγο πριν γίνει προσθέτουμε και τα κάστανα και αφήνουμε να μαγειρευτεί για ένα τεταρτάκι ακόμη. Το φθινοπωρινό κοτόπουλο με κάστανα και κυδώνια συνοδεία, είναι έτοιμο!