2 στήθη μεγάλου κοτόπουλου
(50+25)γρ. βούτυρο
1 κούπα γάλα
Λίγο αλεύρι
Λίγο μαϊντανό
1 κρεμμύδι ξερό
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κούπα ζωμό κότας
2 λεμόνια (1 για χυμό και 1 σε ροδέλες)
1 κουταλιά κάπαρη
2 σκελίδες σκόρδου
Αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε πάνω στην επιφάνεια κοπής το φιλέτο μας και το κόβουμε στη μέση κάθετα να γίνει δύο κομμάτια. Απλώνουμε το ένα κομμάτι καλά, το πιέζουμε ελαφρά με την παλάμη μας και με το μαχαίρι το κόβουμε οριζόντια, χωρίς να φτάσει το μαχαίρι μας να κόψει εντελώς την εξωτερική πλευρά. Επαναλαμβάνουμε με το άλλο κομμάτι του στήθους. Ανοίγουμε τα κομμένα κομμάτια και τα πιέζουμε να ανοίξουν με την παλάμη μας. Τα αλατίζουμε καλά και τα πιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο (τα 50γρ.). Βουτάμε το στήθος κοτόπουλου μέσα στο γάλα και στη συνέχεια το αλευρώνουμε καλά από όλες τις πλευρές του. Στη συνέχεια το ρίχνουμε μέσα στο λιωμένο βούτυρο να τηγανιστεί και από τις δύο πλευρές του και το βγάζουμε σε πιάτο.
Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί εκεί που τηγανίσαμε το κοτόπουλο και όταν γίνει απομακρύνουμε από τη φωτιά και του ρίχνουμε το κρασί. Επαναφέρουμε στη φωτιά και ρίχνουμε τον ζωμό και το χυμό του ενός λεμονιού. Όσο βράζει προσθέτουμε την κάπαρη και λιωμένες τις σκελίδες σκόρδου και συνεχίζουμε τον έντονο βρασμό μέχρι η ποσότητα της σάλτσας μας να μείνει η μισή. Τότε προσθέτουμε το βούτυρο (τα 25γρ.) και όταν λιώσει βάζουμε στη σάλτσα το στήθος του κοτόπουλου, να τυλιχτεί με τη σάλτσα από όλες τις πλευρές του και του ρίχνουμε και κουταλιές σάλτσας πάνω του. Προσθέτουμε και τις ροδέλες του λεμονιού στη σάλτσα να μαγειρευτούν κι αυτές. Βγάζουμε το υπέροχο φιλέτο κοτόπουλου σε πιάτο, το περιχύνουμε με τη σάλτσα του και απολαμβάνουμε!