Στήθος κοτόπουλο
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 καρότα
Αλάτι, πιπέρι, κανέλα
1 κουταλιά βούτυρο
Κόβουμε το στήθος σε μικρά κομματάκια, τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον τρίφτη. Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές μέτρια κομμάτια, και τα καρότα στρογγυλά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφού ροδίσουν ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρασί, τα καρότα, αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά. Αφού βράσουν και απορροφηθεί λίγο το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
Καλή επιτυχία
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χαρούλα Ραγιά, και την ευχαριστούμε πολύ.