4 μεγάλα στήθη φιλέτο κοτόπουλο
250γρ. περίπου αλμυρά κράκερς
3 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
2/3 κούπας γάλα
1 κουταλάκι μείγμα ιταλικών μυρωδικών
1/2 κουταλάκι σκόρδο αποξηραμένο (προαιρετικά)
Λίγο βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε το κάθε φιλέτο σε τρία κομμάτια. Σε ένα μπλέντερ τρίβουμε τα μπισκότα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπωλ βάζουμε το γάλα, σε άλλο το τριμμένο τυρί και σε ένα τρίτο βάζουμε τα ψίχουλα από τα αλμυρά κράκερς. Κάθε κομμάτι κοτόπουλου το βουτάμε πρώτα στο γάλα, στη συνέχεια στο τριμμένο τυρί, πιέζοντάς το έτσι ώστε να κολλήσει πάνω στην επιφάνειά του, και τέλος στα τριμμένα κράκερς. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι και στρώνουμε μέσα του τα παναρισμένα φιλέτα από το στήθος του κοτόπουλου ρίχνοντας πάνω τους και το τυρί ή τα κράκερς που έμειναν στα μπωλάκια. Τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο και τα ιταλικά μυρωδικά και τα σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Ψήνουμε το κοτόπουλο πανέ για μισή ώρα και στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για περίπου δέκα λεπτά ακόμα. Το κοτόπουλο πανέ στο φούρνο είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!