1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 μεγάλο κοτόπουλο
4 πράσα σε λεπτές φέτες
4 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
6 αυγά
1/4 κούπας βούτυρο
Λίγο γάλα
Πιπέρι, αλάτι
Βράζουμε το κοτόπουλο, το ξεκοκαλίζουμε και του βγάζουμε την πέτσα. Το κόβουμε σε μικρά μικρά κομματάκια και το φυλάμε σκεπασμένο να μην ξεραθεί. Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Όταν μαλακώσουν ρίχνουμε μέσα και τα κομμάτια του κοτόπουλου και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας. Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα εναλλάξ με λάδι και γάλα. Βάζουμε το μείγμα και το σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα (πάλι αλειμμένα όπως παραπάνω). Ραντίζουμε το πάνω φύλλο με νερό και λίγο λάδι και κόβουμε σε τετράγωνα. Το ψήνουμε για μία ώρα στους 180 βαθμούς.