1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 1/2 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
2 κρεμμύδια ξερά
4 μεγάλα πράσα
150ml γάλα εβαπορέ
200γρ. φέτα θρυμματισμένη
150γρ. σκληρό κίτρινο τυρί τριμμένο (γραβιέρα, κεφαλοτύρι κτλ)
2 κουταλιές βούτυρο
4-6 φέτες μπέικον
6 αυγά
1 κουταλιά κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν, πάπρικα
Ελαιόλαδο
Βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Κρατάμε 200ml από το ζουμί που έβρασε το κοτόπουλο και το βάζουμε να κρυώσει. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον, και σε ροδέλες τα πράσα. Σε ένα αντικολλητικό σαγανάκι τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά το μπέικον μέχρι να γίνει κριτσανιστό. Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα, τα αλατίζουμε ελαφρά και τα μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρια, το γάλα εβαπορέ και ανακατεύουμε καλά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 200 ml από το κρύο ζουμί και το προσθέτουμε κι αυτό στη γέμιση της κοτόπιτας. Ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά και το μπέικον ανακατεύοντας ξανά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μείγμα μας ανακατεύοντας καλά. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε ένα ένα τα μισά από τα φύλλα κρούστας λαδώνοντας ελάχιστα τα φύλλα ενδιάμεσα. Απλώνουμε την γέμιση ομοιόμορφα, σκεπάζουμε με το περίσσευμα των κάτω φύλλων και στρώνουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα ένα ένα αλείφοντάς τα ελαφρά με ελαιόλαδο. Λαδώνουμε ελαφρά και το πάνω μέρος της πίτας μας, χαράσσουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα μέχρι η κοτόπιτα με πράσα και μπέικον να ροδοκοκκινίσει. Αφήνουμε να σταθεί για δέκα λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.