1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 1/2 κιλό κοτόπουλο βρασμένο χωρίς κόκαλα και πέτσα
6 κρεμμύδια ξερά
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
150ml γάλα εβαπορέ
200γρ. φέτα θρυμματισμένη
200γρ. σκληρό κίτρινο τυρί τριμμένο (γραβιέρα, κεφαλοτύρι κ.α)
4 κουταλιές βούτυρο
6 αυγά
1 κουταλιά καλά γεμάτη κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν, πάπρικα
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια. Τα κόβουμε σε καρέ και ροδέλες αντίστοιχα. Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε ελαφρά και τα μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Προσθέτουμε και τα κρεμμυδάκια και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρια, το γάλα εβαπορέ και ανακατεύουμε καλά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 200 ml νερό και το προσθέτουμε κι αυτό στη γέμιση της κρεμμυδάτης κοτόπιτας. Ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά ανακατεύοντας ξανά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μείγμα μας ανακατεύοντας καλά. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε ένα ένα τα μισά από τα φύλλα κρούστας λαδώνοντας ελάχιστα τα φύλλα ενδιάμεσα. Απλώνουμε την μισή γέμιση ομοιόμορφα, σκεπάζουμε με ένα φύλλο, λαδώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε άλλο ένα. Απλώνουμε και την υπόλοιπη γέμιση. Σκεπάζουμε με το περίσσευμα των κάτω φύλλων και στρώνουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα ένα ένα αλείφοντάς τα ελαφρά με ελαιόλαδο. Λαδώνουμε ελαφρά και το πάνω μέρος της πίτας μας, χαράσσουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα μέχρι η κοτόπιτά μας να ροδοκοκκινίσει. Αφήνουμε να σταθεί για δέκα λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.