Φύλλο σφολιάτας
Αυγά
Τυρί φέτα
Κασέρι
Πιπεριές
Μπέικον
Ρίγανη
Πιπέρι
Κόβουμε τετράγωνα μια σφολιάτα κ κάνουμε φωλιές στα φορμάκια. Χτυπάμε τρία αυγούλια, τρίβουμε τυρί φέτα, κασέρι, κυβάκια πιπεριές, μπέικον, ρίγανη κ πιπέρι. Γεμίζουμε τις φωλίτσες κ από πάνω τρίβουμε λίγο κασέρι. Ψήνουμε να ροδίσει η σφολιάτα.
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.