Υλικά:
3 κουβερτούρες
1 ζαχαρούχο
1 βιτάμ
2 πακέτα πτι μπέρ
Ξηρούς καρπούς (καρύδια ή φιστίκι Αιγίνης)
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βιτάμ και το ζαχαρούχο. Να λιώσουν καλά! Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπωλ και ρίχνουμε τη σοκολάτα, τους ξηρούς καρπούς και τυλίγουμε σε λαδόκολλα.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαίρη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.