Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
250gr κουβερτούρα
1 κουταλάκι Cointreau
1 κ.τ.σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια. Λιώστε την κουβερτούρα σε μπαιν-μαρί. Ρίξτε την λιωμένη κουβερτούρα στα μπισκότα. Ανακατέψτε το μίγμα πολύ καλά. Προσθέστε το Cointreau και την ζάχαρη και ξανανακατέψτε. Τυλίξτε το μίγμα σε λαδόκολλα και βάλτε το στην κατάψυξη.
Καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ζωή και ο Στέφανος Μπουδούρογλου και τους ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.