3 κουβερτούρες (3Χ125γρ.)
300γρ. χαλβά σαρακοστής
3 κουταλιές σούπας ταχίνι
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές κακάο
Ξηροί καρποί (προαιρετικά)
Λιώνουμε τις σοκολάτες στο μπώλ και ρίχνουμε το ταχίνι, το μέλι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε και το κακάο. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει αυτό το μίγμα και αφού κόψουμε σε μικρά κομματάκια το χαλβά, τα ρίχνουμε και αυτά… να μη λιώσει ο χαλβάς, να στέκεται. Απλώνουμε μεμβράνη σε μια στενόμακρη φόρμα και τοποθετούμε το μίγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά δύο ωρίτσες βγάζουμε αυτό το σοκολατένιο κορμό, το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Μια γλυκιά νηστίσιμη λιχουδιά για όλους. Καλή επιτυχία!!!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε το Νυχτολούλουδο, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ!