8 κοπανάκια (το κάτω μέρος από το μπούτι του κοτόπουλου)
10 πατάτες
7 καρότα
4 ρέβες
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας με το πίλερ (peeler), τα πλένουμε σε τρεχούμενο νερό και τα κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους σχεδόν όσο είναι ο αντίχειρας μας. Τα ρίχνουμε στο ταψί και προσθέτουμε μπόλικο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ριγανίτσα. Βάζουμε χεράκια και ανακατεύουμε ώστε να λαδωθούν καλά γύρω γύρω. Από πάνω τοποθετούμε τα κοπανάκια, τα οποία και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου (για μία ώρα τουλάχιστον), έως ότου ψηθεί καλά το κοτόπουλο και τα λαχανικά μας.