Υλικά:
3 φλιτζάνες κολοκυθάκια τριμμένα
1 φλιτζάνα κεφαλοτύρι τριμμένο
4 αυγά
1 φλιτζάνα αλεύρι φαρίνα
1/2 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
Πιπέρι
Μαϊντανό
Κρεμμύδι
Λίγο δυόσμο
Εκτέλεση:
Τα ανακατεύουμε όλα, σε μια μεγάλη λεκάνη, και τα ρίχνουμε στο ταψί μας, ή στο πήλινο, ή στο γυάλινο σκεύος μας. Ψήνουμε την κολοκυθοτυρόπιτα μας μέχρι να ροδίσει από πάνω, σε ήδη προθερμασμένο φούρνο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Γιώτα Καρλή την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της Γιώτας, https://allforall.gr, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.