Υλικά:
2 κιλά κολοκύθια μεγάλα
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού σιμιγδάλι
4 αυγά
500γρ. χοντροτριμμένη φέτα
Λίγο αλεύρι
Λάδι
Αλάτι
Νερό
Εκτέλεση:
Καθαρίζω, τρίβω τα κολοκύθια σε χοντρό τρίφτη και τα αφήνω να στραγγίσουν. Σε μια λεκάνη βάζω το κολοκύθι, αλάτι, φέτα, σιμιγδάλι, αυγά, λάδι και ανακατεύω καλά.
Με το αλεύρι, λίγο νερό και ελάχιστο αλάτι ζυμώνω για να ανοίξω φύλλο, το στρώνω σε λαδωμένο ταψί και ρίχνω το μίγμα. Ψήνω για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Σωτηρία Γεωργοτά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.