Κολοκυθολούλουδα
Ανάλογο κεφαλοτύρι, φέτα
Άνηθο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Ανακατεύουμε αλεύρι με νερό, ώστε να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Βάζουμε το χυλό περίπου μία ώρα στο ψυγείο.
Κόβουμε τα τυριά μικρά κομμάτια, ρίχνουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο και τα ανακατεύουμε. Καθαρίζουμε τα λουλούδια των κολοκυθιών από τα φυλλαράκια και τα πλένουμε.
Βγάζουμε το χυλό από το ψυγείο, ρίχνουμε λίγο αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε πάλι.
Γεμίζουμε τα λουλούδια με τα τυριά και τα κλείνουμε με τις άκρες τους, τα βουτάμε στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ξεροψηθούν. Τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά. Είναι νόστιμος καλοκαιρινός μεζές συνοδευόμενος με παγωμένη μπύρα.