5-6 κολοκυθάκια
8 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι δυόσμο
1 ματσάκι άνηθο
1/2 κιλό αλεύρι
3 αυγά
1/4 κιλού μαλακή φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο τρίφτη, τα αλατίζουμε καλά και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα κρεμμυδάκια μας και σε ένα μπωλ ενώνουμε όλα τα υλικά μας καλά, αλατίζουμε αν χρειάζεται λίγο ακόμη (προσεχτικά γιατί η φέτα είναι αλμυρή), πιπερώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.