Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
3 κολοκύθια μεγάλα
2 καρότα
1 1/2 κούπα πουρέ πατάτας σε σκόνη (έτοιμο μείγμα)
250γρ. τυρί φέτα
2 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό
Λίγο δυόσμο
Λίγο άνηθο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλεύρι
Σε ένα μπωλ τρίβουμε τα κολοκυθάκια μας στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Το ίδιο κάνουμε με τα καρότα μας και το κρεμμύδι μας. Τα ανακατεύουμε και τα στύβουμε καλά. Προσθέτουμε τα αυγά μας, το τυρί φέτα, τον πουρέ, τα φρέσκα μυρωδικά μας, αλάτι, πιπέρι, ζυμώνουμε καλά και βάζουμε το μείγμα μας στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά. Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά. Τους αποσύρουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγουν τα πολλά λάδια πριν τους σερβίρουμε.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!