3 κολοκυθάκια
4 – 6 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 – 1 1/2 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια πάπρικα
1/2 κουταλάκι πιπέρι
Λίγο αλάτι ακόμη
Κόβουμε τα κολοκυθάκια μας σε μαντολίνο ή με ένα μαχαίρι να είναι λεπτές φετούλες. Στρώνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα σουρωτήρι πασπαλίζοντας με αλάτι και τα αφήνουμε για μια ώρα να στραγγίξουν καλά. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί το λαδώνουμε ελαφρά και προθερμαίνουμε τον φούρνο μας. Ταμπονάρουμε τα κολοκυθάκια μας με μια απορροφητική πετσέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Με ένα πινέλο αλείφουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε στη συνέχεια με το αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι. Ψήνουμε στους 120 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας. Μετά σβήνουμε τον φούρνο και αφήνουμε να στεγνώσουν για μία περίπου ώρα.