Κολοκυθάκια
Ξύδι
Σκόρδο
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Κόβουμε χοντρές ροδελες τα κολοκύθια κ τα βάζουμε να βράσουν μονάχα με νερό κ αλάτι… Τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού που αρέσει σε εμάς… αφήνουμε το νεράκι να εξατμιστεί κ ρίχνουμε λάδι, ξύδι κ πολύ σκορδάκι. Τα αφήνουμε να βράσουν στο λάδι άλλα δέκα λεπτά και τα σβήνουμε… Στο τέλος ρίχνουμε ένα κουταλάκι πάπρικα γλυκιά…
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.