2 1/2 κιλά κολοκυθάκια
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
1 πασάτα ντομάτας
1 κονκασέ
2 κουταλιές κύβο νοστιμιάς λαχανικών σε σκόνη
1 κουταλιά θυμάρι
1 κουταλιά αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε τα κολοκύθια μας καλά και τους αφαιρούμε τις άκρες. Τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους ενός εκατοστού και τα αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα ξεπλένουμε και τα κόβουμε όπως για την χωριάτικη σαλάτα. Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια στο ταψί μας. Προσθέτουμε αλάτι, θυμάρι, τη σκόνη νοστιμιάς, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε με τα δυο μας χέρια καλά. Ρίχνουμε την πασάτα και το κονκασέ ξεπλένοντας τις συσκευασίες με ισόποση ποσότητα νερού την οποία ρίχνουμε επίσης στο ταψί μας. Τέλος ρίχνουμε αρκετούτσικο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε το ταψί μας σε φούρνο, στους 200 βαθμούς, για περίπου δύο ώρες.