4 μεγάλα κολοκυθάκια
3-4 ντομάτες
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1 κούπα ανθότυρο
8 αυγά
4 φέτες ψωμί
1/2 κούπα ψιλοκομμένο βασιλικό
Λίγο μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια και κόβουμε τις ντομάτες σε καρεδάκια. Κόβουμε το ψωμί σε τετραγωνάκια και το αφήνουμε να ρουφήξει τα υγρά της ντομάτας. Στη συνέχεια το αφήνουμε να στραγγίξει τα περιττά πιέζοντάς το ελαφρά πάνω σε χαρτί κουζίνας. Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε το ανθότυρο θρυμματισμένο, την παρμεζάνα, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και την ντομάτα, τα κολοκυθάκια, τον βασιλικό και τα ψωμάκια και ανακατεύουμε ξανά. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ και αδειάζουμε μέσα του το μείγμα μας. Ψήνουμε στους 175 για μισή περίπου ώρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα. Μόλις ψηθούν τα κολοκυθάκια ογκρατέν, τα αφήνουμε να σταθούν για δέκα λεπτά και στη συνέχεια το σερβίρουμε.