Κολοκυθάκια μικρά
Σκόρδο
Μέλι
Μουστάρδα
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κολοκυθάκια μικρά… τα πλένουμε και τα κόβουμε στη μέση. Κόβουμε 5 σκελίδες σκόρδο κομματάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δύο κουταλιές μέλι, μουστάρδα, ελαιόλαδο και νερό μέχρι τη μέση του σκεύους… σκεπάζουμε για μισή ώρα και για άλλη μισή ώρα ανοιχτά στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180° πάνω κάτω αέρα…
Σας φιλώ γλυκά
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.