2 μεγάλα κολοκυθάκια
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλιά ξερό βασιλικό τριμμένο
1 κουταλιά ξερό σκόρδο τριμμένο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι αλάτι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χοντρά μπαστούνια. Σε ένα μπωλ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Βουτάμε κάθε μπαστουνάκι κολοκυθιού στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα της φρυγανιάς και το αραδιάζουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό, ελαφρά λαδωμένο, χαρτί. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 25-30 λεπτά.