6 μεγάλα κολοκυθάκια
2 μπάλες μοτσαρέλα ή άλλο τυρί που λιώνει
Λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί
250γρ. λεπτοκομμένο σαλάμι μπύρας ή άλλο
4-6 ντοματάκια πομοντόρια ή άλλα μικρού μεγέθους
1 πασάτα ντομάτας
Βασιλικό
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια. Βάζουμε δύο μαχαίρια ή ξυλάκια δεξιά αριστερά από ένα κολοκύθι και κόβουμε παράλληλες ροδέλες (οι λαβές των μαχαιριών εμποδίζουν το κολοκυθάκι να κοπεί μέχρι κάτω). Κόβουμε και τα άλλα κολοκυθάκια μας με τον ίδιο τρόπο. Κόβουμε φετούλες από τις ντομάτες, τις μοτσαρέλες και τις φετούλες αλλαντικών. Βάζουμε εναλλάξ από αυτά τα υλικά σε κάθε εγκοπή. Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε πάνω του την πασάτα ντομάτας. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και βασιλικό. Ραντίζουμε πάνω ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα κολοκυθάκια. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα και να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρουμε περιχύνοντας με την σάλτσα ντομάτας και απολαμβάνουμε!