Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1 κιλό στάρι
1 ρόδι
100γρ. αμύγδαλα
Λίγο μαϊντανό
100γρ. καρύδια
100γρ. φουντούκια
200γρ. σταφίδες ξανθές και μαύρες
2 κ.γ. κανέλλα
1 κ.γ. γαρύφαλλο
200γρ. μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
300γρ. ζάχαρη άχνη
Σε μια μεγάλη μπασίνα βάζουμε το βρασμένο στάρι μας. Προσθέτουμε το ρόδι, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, τα καρύδια, τα φουντούκια, τις σταφίδες, κανέλα, γαρίφαλο και τα τριμμένα μπισκότα μας. Ανακατεύουμε καλά. Στον δίσκο που τα τοποθετούμε, τα πατάμε καλά και από πάνω βάζουμε μία στρώση μπισκότο και κατόπιν την άχνη ζάχαρη.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!