Υλικά:
2 πίτες από σουβλάκι
3 φέτες τυρί του τοστ
3 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη
Εκτέλεση:
Πάνω στην κάθε πίτα από σουβλάκι στρώνουμε 1 1/2 φέτα τυρί του τοστ και 1 1/2 φέτα χοιρινή ωμοπλάτη. Διπλώνουμε στη μέση και ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.