1 μέτριο κουνουπίδι
1/4 κιλού κιμά μοσχαρίσιο
2 ντομάτες ή ένα ντοματάκι κονσέρβα
1 κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά πελτέ
1/2 κούπα γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βάζουμε το κουνουπίδι να βράσει για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το αφήνουμε να βράσει. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και εκεί τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια, μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τον κιμά, αλάτι, πιπέρι, και το μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για ένα τέταρτο. Προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια και μαγειρεύουμε για ένα τέταρτο ακόμη. Τέλος προσθέτουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και μπουκετάκια – μπουκετάκια το κουνουπίδι. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί και σερβίρουμε.