Υλικά:
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (red kidney beans)
1 κονσέρβα τόνο
1 λεμόνι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό τα φασόλια μας μέχρι το νερό να βγαίνει διαυγές. Τα βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο και από πάνω τοποθετούμε το περιεχόμενο της κονσέρβας τόνου στραγγισμένο. Αλατίζουμε ελαφρά και περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Συνοδεύουμε με κρίθινα παξιμαδάκια… ταιριάζουν εξαιρετικά!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.