1 δόση ζύμη Κις προψημένη
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα σκληρό τυρί τριμμένο (γραβιέρα, κεφαλοτύρι κλπ)
6 αυγά
Ελαιόλαδο
Λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι καγιέν
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες και κομμένες στα δύο και τις τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν καλό ροδοκόκκινο χρώμα. Κατόπιν αφαιρούμε τις σκελίδες και προσθέτουμε τις ροδέλες ντομάτας, αλατισμένες, και τις ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τις ροδέλες πάνω στη ζύμη Κις και από πάνω τους ρίχνουμε το τυρί μας τριμμένο. Σ’ ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι, το πιπέρι καγιέν και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε το μίγμα στη ζύμη Κις και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας.