2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια
1 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
4 αυγά
250ml κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές βούτυρο
1/4 της κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμάζουμε τη Ζύμη Κις σύμφωνα με τη συνταγή που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδω!
Κατόπιν, κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και το στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και μέσα τσιγαρίζουμε για 8 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά τα κομμάτια του κοτόπουλου γυρνώντας τα απ’ όλες τις μεριές. Τα βγάζουμε και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε τις φέτες των μανιταριών. Πάνω στη ζύμη απλώνουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα μανιτάρια έτσι ώστε να πάνε παντού και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από το μαϊντανό και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για τρία τέταρτα της ώρας περίπου στη μεσαία θέση του φούρνου.