3/4 του κιλού μπρόκολο
300 γρ. κίτρινα τυριά
150 γρ. ανθότυρο
2 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τη ζύμη:
400 γρ. αλεύρι
1 πακέτο μαργαρίνη (250 γρ.)
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε και κόβουμε σε «μπουκετάκια» το μπρόκολο. Το βράζουμε για πέντε λεπτά και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι, τη μαργαρίνη λιωμένη, αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε. Μόλις ενοποιηθούν τα υλικά μας προσθέτουμε το ένα αυγό και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας. Στρώνουμε τη ζύμη μας σε ταρτιέρα ή ταψάκι έτσι ώστε να καλύψει ομοιόμορφα και τα τοιχώματα. Ψήνουμε στους 185 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας. Σε ένα μπωλ τρίβουμε με τα δάκτυλα το ανθότυρο, στο οβάλ του τρίφτη τα κίτρινα τυριά, σπάμε το ένα αυγό και αλατοπιπερώνουμε. Πάνω στη βάση της Κις Λορέν (Kiss Loren) στρώνουμε το μπρόκολο, ρίχνουμε τα τυριά να πάνε παντού και τέλος χτυπάμε το αυτό με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε. Ψήνουμε την Κις Λορέν (Kiss Loren) για μισή περίπου ώρα στους 180 βαθμούς.