1 βάση για κις λοραίν μισοψημένη
200γρ. μπέικον σε φέτες
200γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
150γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια (κριμ τσιζ)
8 αυγά
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια σε φετούλες
4 κουταλιές γάλα
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό (φρέσκο)
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον, κομμένο σε κομμάτια, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντάς το για δέκα περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια το απλώνουμε πάνω σε ένα χαρτί κουζίνας. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και μέσα τσιγαρίζουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν και να καραμελώσουν, προσθέτοντας λίγο αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε μαζί τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Πάνω στην βάση της κις λωραίν μας στρώνουμε τα κρεμμύδια βάζοντας πάνω τους τα κομμάτια του μπέικον και κομματάκια κριμ τσίζ. Ρίχνουμε πάνω τους το μείγμα των αυγών πασπαλίζοντας με το τυρί τσένταρ και τον μαϊντανό. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε την κις λοραίν με μπέικον και κρεμμύδια από τον φούρνο και την αφήνουμε να σταθεί για πέντε λεπτά πριν την κόψουμε σε μερίδες.