1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
6 καρότα
4 κλωνάρια σέλερι
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (red kidney beans)
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 πασάτα ντομάτα
4 κρεμμύδια ξερά
Κόκκινο καυτερό πιπέρι (τσίλι)
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και μέσα του τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε τετραγωνάκια, αλάτι, πιπέρι, τσίλι, πάπρικα και λίγο νερό αν δούμε πως χρειάζεται, και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Έπειτα βάζουμε το ντοματάκι πασάτα, το σέλερι ψιλοκομμένο και τα καρότα σε κομματάκια και αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα ανακατεύοντας που και που. Μισή ώρα μετά προσθέτουμε τα κόκκινα φασόλια και το καλαμπόκι αφού προηγουμένως τα έχουμε σουρώσει και ξεπλύνει με νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και ο καυτερός μεξικάνικος κιμάς μας είναι έτοιμος να τον απολαύσουμε!