1 πακέτο χωριάτικο φύλλο (2 φύλλα)
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
4 καρότα
4 μέτρια κρεμμύδια
1 κονκασέ
1 σκελίδα σκόρδο
2 αυγά
200γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Λίγο γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κύμινο προαιρετικά
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και μέσα τσιγαρίζουμε καλά τον κιμά. Κατόπιν προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα, το ντοματάκι κονκασέ, μαϊντανό, δυόσμο, κύμινο, αλάτι, πιπέρι και τ’ αφήνουμε να βράσουν καλά. Προσπαθούμε να μην προσθέσουμε καθόλου νερό επειδή πρέπει ο κιμάς μας να είναι με όσο το δυνατόν λιγότερα υγρά γίνεται. Όταν μαγειρευτεί τον αφήνουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει χτυπάμε σε ένα μπωλάκι τα αυγά με λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά στο μίγμα. Ρίχνουμε και το τριμμένο κίτρινο τυρί και το ανακατεύουμε καλά. Σ’ ένα ταψί βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και στρώνουμε το κάτω φύλλο. Βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το πάνω φύλλο. Κλείνουμε καλά γύρω-γύρω τα 2 φύλλα μαζί και ραντίζουμε με λίγο νερό ή γάλα. Κόβουμε σε κομμάτια την κιμαδόπιτά μας και τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα.