2 μεγάλα φύλλα τορτίγιας
1 στήθος κοτόπουλου
1 κρεμμύδι ξερό
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
4-6 μανιτάρια
50γρ. σκληρό κίτρινο τυρί
1 κουταλάκι γλυκό τσίλι
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι κόλιανδρο
1 σκελίδα σκόρδο
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες, τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και το στήθος του κοτόπουλου σε λωρίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο για 4 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και το σκόρδο πολτοποιημένο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και χαμηλώνουμε τη φωτιά μας και μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά ακόμη μέχρι να γίνει και το κοτόπουλο αλλά και τα λαχανικά μας.
Ανάβουμε τον φούρνο μας στο γκριλ. Τοποθετούμε το ένα φύλλο τορτίγιας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε πάνω του το μισό περίπου από το τυρί μας. Απλώνουμε το μείγμα από το κοτόπουλο και το στρώνουμε να πάει ομοιόμορφα και σκεπάζουμε με την άλλη τορτίγια. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και βάζουμε τα κεσαντίγιας μας για 2-3 λεπτά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Κόβουμε το κεσαντίγιας σε φέτες (σαν πίτσα) και τα απολαμβάνουμε.