Υλικά:
250γρ. μήλο βρασμένο στραγγισμένο λιωμένο (πουρέ)
2 αυγά
120γρ. αλεύρι
100γρ. ζάχαρη
80γρ. βούτυρο
1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο. Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στη λακούβα του μείγματος με το αλεύρι. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, τη βανίλια και τον πουρέ του μήλου. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα μας λείο. Ρίχνουμε το μείγμα σε μικρές φόρμες σιλικόνης και ψήνουμε για σαράντα τουλάχιστον λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.