1 βιτάμ
2 κούπες ζάχαρη
4 αυγά
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 πακέτο αλεύρι (500 γρ.)
1 πακέτο καρύδια
Λίγο κονιάκ ή λίγο λικέρ
3 κουταλιές κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
Χτυπάμε το βιτάμ και ρίχνουμε τη ζάχαρη, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το χυμό πορτοκάλι, το μπέικιν πάουντερ και τέλος το αλεύρι. Αφού τα χτυπήσουμε καλά, ρίχνουμε τα καρύδια, το κονιάκ ή το λικέρ και το κακάο και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα. Στη συνέχεια λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την στρώνουμε στο έτοιμο κέικ.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Παπαδοπούλου, και την ευχαριστούμε πολύ.