Υλικά:
4 αυγά
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σπορέλαιο
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Βανίλιες
250γρ. λιωμένη κουβερτούρα
3-4 κουταλιές της σούπας κακάο
2 κούπες αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
Εκτέλεση:
Κάνουμε μαρέγκα με τα ασπράδια, ρίχνουμε λίγη λίγη τη ζάχαρη, μετά τους κρόκους, το σπορέλαιο και τα υλικά με τη σειρά που έχουν γραφτεί…
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ματίνα Μπουδη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.