Υλικά:
1 φλιτζάνι φάριν απ
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος light
1 αυγό
2 κουταλιές βιτάμ
2 κουταλιές κακάο
1 κουταλάκι νες καφέ
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη ζάχαρη και το βιτάμ. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας το αυγό και τη βανίλια. Προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας να χτυπάμε. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, τον καφέ και το μπέικιν και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ζύμη. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ, ρίχνουμε μέσα τη ζύμη και ψήνουμε στους 175 βαθμούς.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.