Υλικά:
3 φλυτζάνια αλεύρι
5 κουταλιές κακάο
2 φλυτζάνια ζάχαρη
2 φλυτζάνια νερό
10 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές ξύδι
2 φακελάκια βανίλια
1 κουταλάκι σόδα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας. Βάζουμε τη ζύμη στο ταψί και την βάζουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 50-60 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ένας επισκέπτης της Ματιάς και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.