Υλικά:
4 μήλα
200γρ. κορν φλάουρ
200γρ. αλεύρι
75γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κούπα βούτυρο καρύδας
3 αυγά
1 γιαούρτι 0% λιπαρά
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε το κορν φλάουρ, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το βούτυρο καρύδας, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη. Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τους πυρήνες από τα μήλα. Τα κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Σε ένα ταψί σιλικόνης στρώνουμε τα κομμένα μήλα και από πάνω τα σκεπάζουμε με το μείγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για τρία τέταρτα της ώρας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.