1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
1 κούπα αλεύρι φάριν απ (για κέικ)
75γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο για άλειμμα
4 αυγά
Υλικά για γαρνιτούρα:
Άχνη ζάχαρη
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα στρογγυλή του κέικ. Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε τα αυγά. Τέλος βάζουμε και το ζαχαρούχο γάλα και το χτυπάμε για ένα περίπου λεπτό να πάει παντού. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά με σπάτουλα. Ρίχνουμε το μείγμα μας στη φόρμα και ψήνουμε για πενήντα περίπου λεπτά. Όταν βγάλουμε το κέικ μας και κρυώσει, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Καλή απόλαυση!