Υλικά:
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ηλιέλαιο
4 ποτήρια αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
2 σακουλάκια τρούφα
Εκτέλεση:
Χτυπώ στο μίξερ τα 3 πρώτα υλικά και κατόπιν τα υπόλοιπα. Τέλος μαζί με λίγο αλεύρι ρίχνω το 1 σακουλάκι τρούφα ανακατεύοντας απαλά. Αλείφω το ταψί με λίγο ηλιέλαιο και ρίχνω το μίγμα. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Μόλις βγει από το φούρνο πασπαλίζω με το άλλο σακουλάκι την τρούφα και αφήνω να κρυώσει. Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.