12 κουταλιές αλεύρι
12 κουταλιές ζάχαρη
12 κουταλιές ελαιόλαδο
12 κουταλιές χυμό λεμονιού
12 κουταλιές γάλα
3 αυγά
1 καλά γεμάτη κουταλιά μπέικιν πάουντερ
Ελαχιστότατο αλάτι
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Χτυπάμε καλά τα αυγά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το λάδι, το χυμό λεμονιού και το γάλα. Τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα του κέικ σε μια φόρμα σιλικόνης και το ψήνουμε για 45 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς. Μόλις κρυώσει το κέικ λεμονιού ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Απολαμβάνουμε ένα υπέροχο κέικ με λεπτή γεύση και τον λιγότερο δυνατό κόπο για να γίνει!